Termeni si conditii

Bine ati venit pe site-ul www.roautentic.ro!

 

RoAutentic in calitate de autor/proprietar/administrator al website-ului www.roautentic.ro isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestui website, precum si Politica de confidentialitate si Termenii si conditiile de folosire, fara nici un fel de notificare prealabila. De aceea, va rugam sa vizitati periodic aceasta sectiune pentru a verifica termenii si conditiile pe care ati agreat sa le respectati.

RoAutentic va invita a accesa/vizita site-ul, fara posibilitatea de a-l modifica. Dreptul de a accesa site-ul nu include:

·         revanzarea sau utilizarea in scopuri comerciale a informatiilor prezentate pe site;
·         download-ul sau copierea informatiilor legate de conturi utilizator;
·         utilizarea tehnicilor tip data mining, robotilor sau tehnologiilor similare care permit extragerea si analiza datelor.

 

Daca utilizati site-ul sunteti raspunzator pentru asigurarea confidentialitatii datelor referitoare la contul dumneavoastra de acces si sunteti de acord sa va asumati intreaga responsabilitate pentru activitatile/actiunile desfasurate pe site cu contul si parola dumneavoastra.

Efectuarea de operatiuni neautorizate asupra acestui site si tentativa de efectuare a acestora, incluzand fara a se limita la: utilizarea abuziva, utilizarea frauduloasa, accesul neautorizat, modificarea, copierea de informatii in vederea comercializarii lor, blocarea accesului, samd, vor fi pedepsite conform legii.

Utilizatorii site-ului pot trimite comentarii, note, sugestii, idei sau observatii cu privire la continutul si structura site-ului.

Va rugam sa accesati si sectiunea Politica de confidentialitate care se aplica, de asemenea, accesului/vizitei dumneavoastra pe site.